Gedupeerden Pieter J. vestigen hoop op cryptotegoeden, oplichter opnieuw actief


Vorige week meldde RTL Z dat oprichter Pieter J. van het cryptobedrijf Bitnextfast door de Amsterdamse rechtbank voor oplichting en witwassen is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 27 maanden, waarvan celebrex dosage for severe pain 12 voorwaardelijk.

Oplichting

J. haalde begin lexapro generic or brand 2018 met valse beloftes ruim 5,6 miljoen euro van beleggers op, om te gaan handelen in cryptovaluta als bitcoin. In werkelijkheid lexapro generic or brand stak hij slechts een miniem gedeelte van dat geld in crypto’s.

Een groot clavamox canada deel van het geld van klanten stak hij in eigen zak, om een luxeleventje van te leiden. Met een ander deel keerde hij neprendementen uit aan investeerders, om hen zo tevreden metformin daily dosage te houden.

Gedupeerde beleggers

Beleggers die destijds veel geld investeerden, starlix 120 mg filmtabletten hebben how to get viagra without a prescription daar al jarenlang niets van teruggezien. Toch bestaat de kans dat de gedupeerden nog iets van hun inleg terugkrijgen.

Bij de aanhouding van J. in de zomer van 2018 is namelijk beslag gelegd op geld op bankrekeningen, contanten en accounts met cryptovaluta.

Crypto-tegoeden

Uit de uitspraak van de…Lees verder op:

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen