Gebruikers kunnen nu Bitcoin tips in cadeaubonnen

Score+14688

Gebruikers kunnen nu ruilen hun digitale valuta tips voor real-life producten, dankzij een integratie met digitale gift card provider Gyft.

De Bitcoin tipping dienst, die heeft verhoogd van $ 4.25m in de financiering tot op heden, merken zichzelf als een ‘love knop’ voor de verschillende social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Reddit.

Tot nu toe kon ChangeTip gebruikers top van hun rekeningen via Coinbase, Bitcoin of credit / debit card, maar ze konden alleen contant geld in Bitcoin. Na de aankondiging gisteravond van het bedrijf, hebben ze nu de mogelijkheid om cadeaubonnen verlossen van Starbucks, iTunes, Xbox en Amazon. Ze variëren van $ 1 helemaal tot $ 2.000.

Naast coupures in dollars en ‘stukjes’ (0.000001 BTC), het platform heeft verschillende ‘monikers – zoals koffie ($ 1.50), donuts ($ 0,35) en high-fives ($ 5.00) – dat de gebruikers elkaar kunnen kantelen.

“We doen dit omdat het belangrijk is voor mensen om hun tips te gebruiken. Als u een kopje koffie ontvangt, aanspraak maken op de koffie,” Victoria van Eyk, community manager ChangeTip, vertelde CoinDesk.

“Als het goed gaat zou ik graag monikers koppelen aan cadeaubonnen, dus je kan iemand sturen een item en hebben ze beweren dat het in een winkel,” voegde ze eraan toe.

Gyft, die is te accepteren Bitcoin sinds 2013, is één van de meest populaire cadeaubon diensten voor Bitcoin gebruikers. Eerder dit jaar, een verslag van de processor, BitPay, aangegeven 39% van de transacties in verband met cadeaubonnen.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen