Gaat John McAfee de Bitcoin pushen?


Zijn beurs doet niet aan regelgeving, klantcontrole of andere administratie.

John McAfee heeft de cryptowereld weer eens op de grondvesten doen schudden. Hij voerde via Twitter vorige week al campagne voor groots nieuws en na een dag vol problemen is het zover. Zijn decentrale en anonieme cryptobeurs is operationeel.

John McAfee is, als je hem volgt, een markant persoon en een zeer sterk voorstander van zo min mogelijk regels en overheidsbemoeienis. Het is hem dan ook een gruwel dat cryptobeurzen steeds minder privacy bieden. Deze gedachte was de insteek voor zijn idee. Het idee klinkt schokkend eenvoudig. Hij heeft een softwarepakket gemaakt op basis van zogenaamde smart contracts. Dit zijn contracten waarbij de voorwaarden automatisch worden ingevuld als beide partijen aan de voorwaarden hebben voldaan. Iedereen die dit wil kan zo’n pakket kopen en zijn bedrijf installeert de software voor een bedrag van $ 395,-. Zodra de portal klaar is wordt het decentraal operationeel gemaakt.

Dit betekent dat er door Bitcoin-technologie geen eigenaar van het portal hoeft te zijn. Degenen die zo’n portal kopen voeren als het ware alleen ICT-controles uit of alles naar behoren…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=5752584F8EC34077ACCBD06D8DC48630&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fgaat-john-mcafee-de-bitcoin-pushen-32702&c=9123103895204291971&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen