Gaat de Fed de bitcoin koers nog flink laten zakken?


Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen en jammer genoeg lijkt de situatie steeds wanhopiger te worden. De Amerikaanse Federal Reserve krijgt de inflatie maar niet onder controle en daarmee neemt de druk om agressief in te grijpen met de dag toe. Deze week kan de markt weleens geconfronteerd worden met de hoogste renteverhoging in 40 jaar tijd.

Drastische maatregelen

Na een wederom tegenvallend inflatie-rapport op dinsdag 13 september waren de economen van de aandelenbroker Nomura Securities de eersten die een renteverhoging van een vol procent voorspelden. “Wij blijven geloven dat de markt onderschat hoe hardnekkig de inflatie in de Verenigde Staten momenteel is en daarmee de mate waarin de Federal Reserve zal optreden”, aldus Nomura in een rapport voor hun klanten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De laatste keer dat de Federal Reserve de rente met 1 procent of meer verhoogde was in het begin van de jaren 80 van de vorige eeuw, een andere periode waarin de economie werd geplaagd door een torenhoge inflatie. De laatste twee…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=6328935b650347ac87c2b020cef49ee4&url=https%3A%2F%2Fbitcoinmagazine.nl%2Fnieuws%2Fgaat-de-fed-de-bitcoin-koers-nog-flink-laten-zakken&c=1215272331162634969&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen