Ethereum Merge oorzaak positief sentiment grote beleggers: CoinShares


Het is vooral Ethereum (ETH) waarin de grote institutionele investeerders geïnteresseerd waren vorige week. Dat blijkt uit de nieuwe wekelijkse update van CoinShares. Daarin deelt het cijfers van hoeveel kapitaal er in de verschillende op crypto-gebaseerde fondsen is gestroomd.

Bitcoin levert in, ethereum in de spotlight

CoinShares stelt dat er in totaal netto $3 miljoen aan investeringen zijn binnen gestroomd bij de grote fondsen. Denk dan aan fondsen van aanbieders als Grayscale, 21Shares maar ook CoinShares zelf. $3 miljoen is geen gigantisch bedrag, al markeert dit wel de zesde week op rij dat er weer netto meer de fondsen instroomt.

Daarnaast merkt CoinShares op dat ondanks de crash er veel nieuwe crypto-investeringsproducten zijn gelanceerd in het tweede kwartaal. Het gaat om 32 nieuwe producten. Dat is het op een na hoogste niveau ooit. Alleen in het vierde kwartaal van 2021 was dit niveau hoger. Toen werden er 33 nieuwe producten gelanceerd. Kortom, er lijkt interesse te zijn bij investeerders.

En die interesse richtte zich in ieder geval vorige week vooral op ethereum investeringsproducten. Daar stroomde $16,3 miljoen binnen. Dit terwijl bij bitcoin producten juist…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ethereum/ethereum-merge-oorzaak-positief-sentiment-grote-beleggers-coinshares/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen