Ethereum koers vecht met $1.150, dit zijn de targets » Crypto Insiders


Zoals je misschien wel gemerkt hebt is niet alleen de koers van bitcoin (BTC) onderuit gegaan, maar ook de koers van ethereum (ETH) heeft harde klappen gekregen. Ethereum blijft vooralsnog in een bearish zone als de koers weer onder de $1.050 zou komen.

Over de afgelopen dagen zagen we dat ethereum een lokale bodem maakte op $880, een niveau dat we sinds januari 2021 niet meer hebben gezien.

Ethereum Fibonacci, steun en weerstand

De koers steeg echter wel direct hierna nadat de bulls dit een mooie prijs vonden om weer in te stappen. De koers schoot in bijna een recht lijn de volgende dag naar $1.150. ETH wist te stijgen door de 50% en vrij snel daarna door de 61,8% van de Fibonacci retracement.

Toch zien we dat er veel weerstand rond het huidige niveau ligt. De koers wist ook niet door de 78,6% te breken wat voor een kleine daling in prijs zorgde. De prijs lijkt nu even op de korte termijn zijwaarts te willen gaan.

Er ligt nu duidelijk weerstand rond de $1.150 voor ETH. Mochten we hier overtuigend doorheen breken zien we dat de volgende weerstand op de $1.258 ligt. Dit is ook direct de weerstand van de zone waar ETH naartoe is gezakt na de crash. Mochten we dus uiteindelijk…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ethereum/ethereum-koers-vecht-met-weerstand-bij-1-150-dit-zijn-de-targets/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen