Dit zojuist begonnen evenement kan de bitcoin boven de 10.000 dollar duwen | 11-05-18


(finanzen.nl) – De eerste editie van Blockchain Week in New York begint vandaag en eindigt op 17 mei. Vorig jaar leidde het evenement tot een prijsrally van de bitcoin, die in december op een voorlopig hoogtepunt van 19.000 dollar eindigde. Crypto-analist Robert Sluymer van het adviesbureau Fundstrat Global Advisors zei tegen CNBC dat na elke Blockchain Week de prijs van de bitcoin is opgelopen.

Deze week schommelt de prijs van de grootste virtuele munt in de wereld rond 9.000 dollar, na een sterke terugval in december.

Naar verwachting trekt Blockchain Week 8.000 bezoekers, die afkomen op toespraken van onder anderen Twitter-topman Jack Dorsey on Monday, Fed-bankier James Bullard, Europarlementariër Eva Kaili en andere prominenten uit de techwereld en de financiële sector, die van grote invloed kunnen zijn op het prijssentiment.

*Disclaimer: dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat finanzen.nl mogelijkerwijs een provisie krijgt op het moment dat je een registratie en/of transactie maakt bij het portal waarnaar gelinkt wordt. Jij maakt daarvoor geen hogere kosten. Disclaimer voor Plus500: Plus500CY LTD is authorised and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (Licence No. 250/14).
n doen – ook naar het buitenland.

Makkelijk cryptovaluta kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

ripple kopen – litecoin kopen – ethereum kopen – bitcoin cash kopen – bitcoin kopenBron: https://www.finanzen.nl/valuta/nieuws/Dit-zojuist-begonnen-evenement-kan-de-bitcoin-boven-de-10-000-dollar-duwen-1024121096

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen