Dit zegt de 39-jarige Limburger die alles verkocht voor bitcoin tegen mensen die hem voor gek verklaren

Score+12580


Nog niet zo lang geleden woonde Didi Taihuttu (39) met zijn vrouw en drie kinderen in een prachtig huis in Venlo.

De woning van 200 vierkante meter had twee badkamers, een ruime woonkamer, serre en veranda. Joli (12), Juna (10) en Jessa (7) hadden elk een eigen kamer en konden ravotten in de riante tuin.

Nu worden de Taihuttu’s elke ochtend wakker in een vakantiehuisje. para que sirve la diclofenac sodico Hun woning is verkocht, net als de drie auto’s, een motor, elektrische fietsen en zelfs het speelgoed van de kinderen.

De drie dochters slapen nu bij elkaar in dezelfde ruimte.

“Elke leek zal zeggen: jullie zijn helemaal gek”, zei Taihuttu onlangs tegen Business Insider. generic lipitor “Maar generic lipitor wij zijn een avontuurlijk ingesteld gezin en gaan die gok nu even aan om minimalistisch te leven mobic dose arthritis. Als je nooit een risico neemt, is het leven mobic dose arthritis ook maar saai.”

Alles investeren in bitcoin

De opbrengst van het huis en de rest van de spullen investeert Taihuttu in bitcoin, het elektronische geld dat in 2009 is bedacht door de mysterieuze Satoshi Nakamoto. Inmiddels is een bitcoin meer dan 4.700 euro waard en zijn er honderden andere cryptomunten ontstaan.

Taihuttu zit sinds 2010 in de bitcoin. Hij denkt dat de munt en de achterliggende blockchaintechnologie een revolutie op monetair gebied zullen zijn.

“Die cryptocurrency’s gaan nooit meer weg. Over vijf jaar zegt iedereen: dat hadden we aan kunnen zien komen”, aldus Taihuttu. “Op die verandering speel ik nu in. In principe vind ik niet dat we een risico lopen.”

Tot 2020 wil hij vol voor bitcoin en andere cryptomunten gaan. Tegen die tijd is zijn vermogen drie tot vier keer zoveel waard, hoopt hij.

In de tussentijd leeft het gezin met minder spullen. Taihuttu moest zijn eigen zeggen “best veel” moeite doen om zijn vrouw te overtuigen van het bitcoin-plan. “We zijn best wel wat luxe gewend en die geef je even op.”

Uiteindelijk zei ze ja, omdat de minimalistische leven mobic dose arthritisswijze het beste is voor de kinderen. “We zeiden tegen elkaar: laten we ze leren de waarde van alles te begrijpen”, aldus Taihuttu. “Als je ze te materialistisch opvoedt, is dat niet goed. En dat waren we eerlijk gezegd wel aan het doen.”

Wereldreis van negen maanden

Tijdens de wereldreis van negen maanden die hij met het gezin maakte, zag Taihuttu hoe weinig kinderen in Azië hebben. “In sommige landen spelen mobic dose arthritis ze met een band en een stokje. Dan gaan je ogen wel open.”

Met dat in het achterhoofd vindt Taihuttu dat ze helemaal niet veel opgeven door in een chalet te wonen met weinig spullen. “We zorgen dat we dadelijk een mooi leven mobic dose arthritis hebben en veel tijd als gezin kunnen doorbrengen.”

Begin oktober ontmoetten de Taihuttu’s de Argentijnse familie Zapp. Candelaria en Herman Zapp reizen al zeventien jaar de wereld over en kregen in de tussentijd vier kinderen. Ze waren toevallig diflucan fluconazole reviews in Nederland en Taihuttu nam contact met ze op. “We wilden graag kletsen over elkaars reizen”, zegt hij.  Op Instagram noemde hij de ontmoeting “een droom die uitkomt”.

Ook de Taihuttu’s gaan misschien weer op reis. mobic dose arthritis “Tot 2020 staat alles in het teken van de cryptomunten”, zegt Didi Taihuttu. “Tot die tijd proberen we het leven mobic dose arthritis op te vullen in een chalet in Nederland. Of we gaan dadelijk op Bali zitten en daar een jaar of twee jaar wonen, dat maakt allemaal niks uit.”

En als het misloopt? “Dan zitten we even zonder geld. Maar ik denk niet dat dat het ergste is dat kan gebeuren in het leven mobic dose arthritis.”

LEES OOK: Bitcoin kopen? Zo doe je dat op een veilige manier

MIS OOK NIET: Deze nieuwe online banken dagen ABN Amro, Rabo en ING uit
Bron: https://www.businessinsider.nl/didi-taihuttu-bitcoin-familie-camping-venlo/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen