Dit is niet verstandig als je geld verdient met Bitcoin


Na de live live koersen kun je jouw winst tellen, maar niet te hard.

Als je een leuke winst hebt gemaakt met cryptomunten of misschien wel Bitcoin-miljonair geworden bent wil je dat het liefste van de daken schreeuwen. Dat blijkt niet verstandig. Het is namelijk door cryptocriminaliteit haast makkelijker om jouw geld te verliezen aan snode boeven dan aan de cryptobeurs. Daarom 5 tips om jouw Bitcoin en andere cryptomunten veilig te houden als je niet handelt.

Vertel aan niemand over jouw Bitcoin.
Niemand is natuurlijk relatief, maar als je ineens duidelijk laat merken dat je goed in de slappe was zit, terwijl dat tot voor kort niet zo was vang je de aandacht. Helaas worden bezitters van Bitcoin regelmatig overvallen, soms op gruwelijke wijze, om hun munten af te pakken. Dat risico voorkom je door niet te veel te koop te lopen.

Bewaar jouw Bitcoin in een aparte wallet.
Je kunt Bitcoin kopen en verkopen op een cryptobeurs. Vaak hebben zij ook een bewaarservice. Probleem is daarbij dat zo’n beurs dan ook de private key heeft. Dit betekent dat, wanneer de beurs malafide blijkt of gehackt wordt, men makkelijk jouw cryptomunten meeneemt. Het is een bekend gezegde:…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=29FA312C227243EB892FD1B913E42099&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fdit-is-niet-verstandig-als-je-geld-verdient-met-bitcoin-32390&c=14553617295732049324&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen