Deze nieuwe statistiek voorspelt veel goeds voor Bitcoin


Mining data bieden een consistent en veelbelovend beeld.

Zoals de meeste beleggers in Bitcoin wel weten worden er nieuwe Bitcoins in de markt gebracht door zogenoemde mining rewards. Wanneer er, eens per 10 minuten, een blok op de Bitcoin moet worden goedgekeurd (gemined) werkt dat via computers met software (zogeheten hashnodes) die ingewikkelde wiskundige berekeningen uit moeten voeren. De eigenaar van de computer die dat het snelste doet kan dat betreffende blok minen en krijgt een beloning in Bitcoin.

Hoe hoger de koers van de Bitcoin wordt, hoe interessanter het is om de munt te minen. Naar mate er meer computers meedoen wordt de wiskundige formule moeilijker. Het is dan ook logisch dat, wanneer er een langdurige bull-rally gaande is, de mining steeds moeilijker wordt. Andersom werkt het net zo. Als het minder interessant is om de Bitcoin te mninen en er miners afhaken zal de wiskundige formule makkelijker worden.

Analisten hebben deze zogenoemde mining difficulty in een schema gezet. Ze hebben een grafiek gemaakt van het verloop van mining difficulty vanaf de bodem en deze afgezet tegen het aantal procenten dat de Bitcoin zal stijgen. Dit levert verrassende…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=2206956B51CE4CD4AB1F874CC591FC69&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fdeze-nieuwe-statistiek-voorspelt-veel-goeds-voor-bitcoin-32441&c=9945243376551876129&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen