Department of Homeland Security roept op tot Blockchain onderzoek

Score+14435

Het Amerikaanse Department of Homeland Security (DHS) is op zoek naar een beter begrip blockchain technologie door middel van het Science and Technology Directorate (S & T) van de Small Business Innovation Research (SBIR) programma.

Het kabinet afdeling VS is nu het aanvaarden van onderzoeksvoorstellen van kleine bedrijven in 13 onderwerp gebieden, met inbegrip van de “toepasbaarheid van Blockchain Technology aan privacy respecteren Identity Management” en “Blockchain Aanvragen voor Homeland Security Analytics”.

Omschreven als een drie-fase-programma dat is gericht op de VS aan te moedigen kleine bedrijven om de inspanningen in de richting van de federale onderzoek gezet, de SBIR wil eerst naar de “technische waarde en de haalbaarheid” van de ingediende voorstellen te beoordelen.

Voorstellen die zijn goedgekeurd voor Fase I zijn beperkt tot zes maanden en worden toegekend $ 100.000, terwijl de projecten die overgaan naar Fase II komen in aanmerking voor 24 maanden projecten met maximaal $ 750.000 in awards.

“Fase III verwijst naar werk dat voortkomt uit, verlengt of voltooit een poging gedaan op grond van eerdere SBIR-financiering, maar wordt gefinancierd door andere dan de SBIR-programma bronnen,” volgens de DHS.

Elders in het kader van de S & T initiatief, de DHS pleit voor 10 onderzoeksprojecten, waaronder die studeren malware voorspelling voor cyber verdediging en real-time data-analyse voor de medische hulpdiensten.

Drie afzonderlijke subsidies worden ook aangeboden in het kader van haar Domestic Nuclear Detection Office-programma.

Voorstellen moeten bij de DHS SBIR door 02:00 EST op 20 januari worden ingediend, 2016 in aanmerking komen voor het programma 2016’s.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen