Cryptocurrency analyse: wat verwachten wij van Ethereum en Bitcoin? – BTC Direct


Yes, het is Valentijnsdag! Lees nog even snel deze koersanalyse door voordat je bij het tankstation een bloemetje haalt voor je lief. En heb je geen tijd om te lezen? Geen zorgen, onze casanova Axel brengt je in een paar minuten helemaal op de hoogte! En blijf lezen (of kijken), want je kan een Ledger Nano S winnen.

Update Ethereum: target vorige analyse gehaald!

Terug naar bitcoin. Eerst even een kleine terugblik. In onze analyse van afgelopen dinsdag schreven we dat de waarde van ether naar 270 dollar (250 euro) kan gaan stijgen. En het ging snel, want het gebeurde deze donderdag nog.

Op dit moment lijkt de koers even een adempauze te nemen. Gaat de koers dalen? Dan ligt de ondersteuning tussen 225 dollar (207 euro) en 230 dollar (212 euro). Dat is de middelste blauwe balk van boven op de grafiek.

Stijgende trend nog steeds intact

Het lijkt moeilijk te geloven na de daling van donderdag, maar de bitcoin koers bevindt zich nog steeds in een stijgende trend. Dat zie je op de grafiek aan de rode trendlijn. Bij elke daling zoekt de koers de trendlijn weer op en stuitert weer omhoog.

De eerste ondersteuning ligt op 10.000 dollar (9.225 euro). Dat is een belangrijke…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/ethereum-bitcoin-analyse/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen