Crypto recap 18 november: deze crypto’s gaan iets doen met het WK, 87% van Bitcoin in eigen wallets – BLOX


In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over het afnemende aantal Bitcoin op exchanges. Het blijkt namelijk dat 87% van alle Bitcoins in omloop opgeslagen is via eigen wallets.

Daarnaast gaat Axel het hebben over het WK voetbal. Dit grote toernooi staat namelijk voor de deur en crypto blijft niet uitgesloten. Er zijn twee crypto’s die bijdragen aan het WK.

CHZ en ALGO bij het WK

Chilliz (CHZ) maakt niet alleen tokens voor teams, maar de CEO heeft op Twitter laten weten dat hij zin heeft in het WK en niet kan wachten op de volgende ontwikkelingen. De hele cryptomarkt heeft door het faillissement van FTX klappen gekregen, maar de CHZ is in aanloop naar het WK juist gestegen.

De andere crypto voor…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=6377ebb40fb9439f91b511e5f5d0a5bc&url=https%3A%2F%2Fnieuws.btcdirect.eu%2Fcrypto-recap-18-november-deze-cryptos-gaan-iets-doen-met-het-wk-87-van-bitcoin-in-eigen-wallets%2F&c=1301458651211182942&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen