Consumenten weten weg naar bitcoin langzaam weer te vinden – BTC Direct


Bitcoin is in november met 40% gestegen en de waarde is sinds begin 2020 met een indrukwekkende 165% toegenomen. Nu bitcoin zich in een bullmarkt begeeft, verwachten veel handelaren een snelle correctie om en nabij het hoogste punt ooit, nu slechts 4% verwijderd.

Zevende week

In de bullmarkt van 2017 duurden bitcoin rally’s gemiddeld zeven weken voordat ze een correctie tussen 30% en 40% meemaakten. De huidige rally is in de zevende week. Veel analisten zijn echter van mening dat de huidige marktomstandigheden anders zijn dan drie jaar geleden en dat meer institutionele aankopen kunnen leiden tot een stevigere bodem. Dat zie je aan hoe agressief en snel dips worden gekocht.

Consumenten blijven achter…

Er is nog een groot verschil, in 2017 werd de stijging dus niet door institutionele partijen veroorzaakt maar door particuliere investeerders. Dit leidde tot een golf van aanmeldingen bij cryptobeurzen en wisselkantoren zoals BTC Direct en BLOX. Ook was er een explosie in zoekaantallen op Google voor bitcoin. Er zijn echter vroege tekenen dat er mogelijk een golf op komst is.

…maar komen er aan!

Uit data van BTC Direct en BLOX blijkt dat in november dagelijks…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/consumenten-btc/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen