Coinbase Sluit Tipping Feature Aanhalend ChangeTip Succes

Score+3331

Bitcoin dienstverlener Coinbase heeft aangekondigd dat het afsluiten van de tip-knop effectieve april 1, daarbij verwijzend naar de tractie van concurrent ChangeTip. Misschien wel het meest bijzonder, Coinbase zal de leiding van de 10.000 gebruikers zijn dienst heeft ingeschreven om ChangeTip in een poging van de industrie samenwerken. Het bedrijf blog post luidt:

“ChangeTip is een uitstekend voorbeeld van een bedrijf dat onze API’s gebruikt, en we willen graag om hen te ondersteunen in plaats van te concurreren met hen.”

Gelanceerd in november, werd functie Coinbase’s ingeschakeld blogs geschreven door tv-persoonlijkheid Adam Carolla en Bitcoin VC Fred Wilson. Op het moment, CEO Brian Armstrong getracht het instrument als een, die zou helpen machtigen content creators en positie Coinbase in de voorhoede van waardoor Bitcoin microbetalingen te positioneren. Sprekend tot CoinDesk, ChangeTip CEO Nick Sullivan sprak zijn waardering uit voor het besluit van Coinbase om gebruikers naar haar service. “We zijn verheugd om verder bouwen aan onze tipping product met functies en ervaringen die vreugde en blijdschap te creëren voor onze gebruikers”, aldus Sullivan.

Ondersteunende kern verticalen In reacties op Reddit, Coinbase engineer manager Charlie Lee uitgewerkt in beweging te suggereren dat het werd gedaan om te helpen af te leiden meer middelen om de kernactiviteiten van verticals. Lee ging op om aan te geven dat het bedrijf zich niet bewust was van ChangeTip en zijn dienst toen het begon de bouw van de functie. “De tip-knop kwam in bestaand, omdat we bleef proberen om nieuwe en nieuwe use cases voor Bitcoin vinden,” Lee uitgelegd. Het nieuws volgt op een zware periode van nieuws voor de vennootschap na haar opname-instelling $ 75m financiering rond, en de daaropvolgende consument waarschuwingen naar aanleiding van de lancering van de uitwisseling product.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen