Cloudmining ervaringen

Score+9324

“Wat een verademing! Geen computer meer draaien en geen omkijken naar nieuwe onderdelen. Ik kan nu veel meer minen tegen minder kosten dan thuis. Support en communicatie ook super! Kan alles terugvinden en krijg snel antwoord op alle vragen.”
Jack Merfins

“Ik had niet het geld om te investeren in dure apparatuur voor het minen. Dankzij een collega in aanraking gekomen met deze website waar ik gebruik kan maken van goede en snelle miners. Krijg nu dagelijks uitbetaald en hoef er zelf niets voor te doen. Ideaal geregeld zo.”
Coen Bergmans

“Ik had wel eens gehoord van minen maar wist niet dat het zo gemakkelijk was. Ik hoef zelf niets te kopen, heb geen energiekosten en kan gebruik maken van snelle en dure computers voor een klein bedrag per maand. Aanmelden en je kunt gelijk beginnen.”
Lucienne Snaar

“Snelle uitbetaling, krijg elke dag netjes uitbetaald en kan alles in mijn account terugzien. Snel en gemakkelijk betalen en goede support via email. Ik heb zelf geen omkijken meer naar het minen, alles wordt prima geregeld voor me.”
Jeremy Eefjes

“Via vrienden ben ik in aanraking gekomen met deze website. Sinds een paar weken maak ik ook gebruik van cloudmining en ben zeer tevreden. Alles gewoon makkelijk en duidelijk geregeld. Geen moeilijke termen of contracten en goed bereikbaar voor vragen. Keurige service!”
Hassan Gokcen

“Waarom nog zelf hardware aanschaffen als er cloudmining is? Ik ben toch niet gek 😉 Snelle uitbetalingen en goede, snelle hardware waarmee je uitstekend kunt minen. Hoef nu zelf geen computer meer aan te hebben en bespaar ook op energiekosten.”
Barend van Egmond

“Ik was eigenlijk op zoek naar nieuwe onderdelen om mijn eigen mining pc op te zetten toen iemand me deze website aanraadde. Nadat mijn vragen snel beantwoord werden heb ik een account aangemaakt en kon direct beginnen. Veel voordeliger en gemakkelijker dan zelf bouwen!”
Gerard Kieboom

“Wist niet zo goed wat ik van cloud mining mocht verwachten maar hoorde wel goede verhalen. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en mezelf aangemeld. Stond er een beetje versteld van, alles was binnen no time geregeld zonder verborgen kosten of lange contracten.”
Rachael Sen

“Na lang rekenen en onderzoeken waren er eigenlijk maar twee mogelijkheden voor mij. Ik kon kiezen voor de aanschaf van dure hardware of cloudmining. Uiteindelijk gekozen voor deze website. Ik heb nu betere en krachtigere computers beschikbaar voor veel minder geld. Voor wie wil gaan minen is dit zeker een aanrader.”
Stefan Rustman

“Kennissen van mij vertelden mij dat ze aan Bitcoin mining deden. Na wat onderzoek hier terecht gekomen en een abonnement genomen. Alles was al binnen een dag geregeld en ik kon direct beginnen met minen. De prestaties verrasten mij, erg krachtige computers!”
Peter Stok

“Snelheid, service en flexibiliteit. Kortom, prima dienst zoals het hoort. Heb hiervoor bij een andere website gezeten maar deze website heeft veel snellere hardware en ook nog eens voordeliger. Betalingen zijn altijd keurig netjes op tijd. Zeer tevreden en aan te raden.”
Jacco Douwmans

“Mijn huidige computer is niet meer snel genoeg om effectief te kunnen minen. In plaats van het investeren in een nieuwe computer voor het minen heb ik voor deze dienst gekozen. De hardware is snel en gemakkelijk tegen een laag maandelijks bedrag te huren. Aanrader voor iedereen die niet het geld heeft om te blijven investeren.”
Miranda Wees

“Cloudmining heeft ervoor gezorgd dat ik nooit meer hoef te stoeien met formules om te berekenen hoeveel ik nu eigenlijk verdien. Alle kosten van aanschaf en onderhoud tot aan het energieverbruik zijn opgenomen in een vast bedrag per maand. Voor mij is dit niet alleen goedkoper maar ook vele malen gemakkelijker.”
Hans de Merel

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen