China waarschuwt dat bitcoin daalt naar nul, Engeland gaat hier tegenin – BTC Direct


De Chinese overheid maakt gulzig gebruik van de vallende koersen in de cryptomarkt door investeerders te waarschuwen dat bitcoin naar nul gaat. Op woensdag publiceerde The South China Morning Post dat het nationale economische nieuwsmedium verwacht dat bitcoin compleet door het ijs zakt om te voorkomen dat mensen erin investeren.

Het is de schuld van het Westen

The Economic Daily zegt dat het Westen verantwoordelijk is voor het creëren van een opgeblazen markt die gevuld is met manipulatie en pseudo-technische concepten. “Bitcoin is niets meer dan een stukje code waarvan de rendementen enkel voortkomen uit koerswinst”, aldus het nieuwsplatform. Het is het ouderwetse “Greater Fool” argument dat al jaren tegen bitcoin gebruikt wordt.

“Op een zeker moment in de toekomst, als het vertrouwen van investeerders compleet instort of landen het gaan verbieden, dan keert het terug naar zijn originele waardeloosheid”, aldus de economische tak van de nationale Chinese nieuwsmedia. Ergens zijn dit soort uitspraken ook een compliment voor bitcoin, aangezien er een argument voor te maken is dat dit erop wijst dat China bang is voor bitcoin.

China en…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/china-nul/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen