Cardano bovenaan met 10 miljoen dollar aan institutionele instroom – BTC Direct


Cardano en zijn eigen cryptocurrency, ADA, zagen vorige week een institutionele instroom van 10 miljoen dollar. Volgens een rapport van CoinShares, Europa’s grootste investeringsmaatschappij voor digitale activa, is dit een teken dat beleggers actief kiezen voor proof-of-stake-munten op basis van milieuoverwegingen.

97 miljoen dollar uitstroom

De trend van de afgelopen weken is dat er steeds meer geld uitstroomt uit digitale activa aldus CoinShares. Afgelopen week ging het om 97 miljoen dollar. Volgens het investeringsfonds is dit een record, en vertegenwoordigt dit bedrag  0,2% van het totale beheerd vermogen.

Digital Asset Fund Flows Weekly is een wekelijks rapport en geeft een korte samenvatting van de instroom en uitstroom van investeringen in populaire ETP’s, fondsen en OTC-trusts met bitcoin, ether en andere digitale activa.

Het omvat stromen per aanbieder en per activum, waardoor investeerders inzicht krijgen in de drijvende krachten achter recente prijsbewegingen en het beleggerssentiment in de wereld van digitale activa.

Instroom in 2021 is enorm

Maar als je dit vergelijkt met de instroom, dan is het te verwaarlozen. Sinds begin 2021 is er voor 5,5…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/cardano-10miljoen/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen