BTC Direct opent webshop hardware wallets na investering van 11 miljoen euro – BTC Direct


BTC Direct heeft een nieuwe webshop geopend voor crypto accessoires zoals hardware wallets. Twee weken geleden werd bekend dat BTC Direct 11 miljoen euro heeft opgehaald bij investeerders. De webshop is het eerste nieuwe product na de financiële injectie.

Meer dan hardware wallets

Er zijn veel meer producten dan alleen hardware wallets verkrijgbaar op shop.btcdirect.eu. Denk aan de beroemde CRYPTOTAG, verschillende kabels, OpenDimes, hoesjes en crypto cadeaukaarten.

BTC Direct is de officiële verkoper, dit betekent met goedkeuring van de fabrikant, van de volgende merken hardware wallets:

Van Cryptomaan naar BTC Direct

De webshop is een gevolg van de overname van Cryptomaan. Elmar Witjes, oud-eigenaar van Cryptomaan is blij dat zijn webshop in goede handen is bij BTC Direct:

‘De overname door BTC Direct is een logische stap waar we al een tijdje aan hebben gewerkt en ontzettend blij mee zijn. We hebben al jaren een goede samenwerking vanuit onze thuisbasis in Nijmegen. Als officieel verkooppunt blijven we nog steeds de allerbeste producten verkopen, maar nu met een klantenservice die ook op zaterdag en tot in de late uurtjes bereikbaar is! Er is niemand…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/webshop-hw/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen