Brievenmaandag over ‘De Andere Krant’, 4K resoluties en de Hololens


We waarschuwen vooraf, dit gaat een hele speciale Brievenmaandag worden? Eentje die draait om één enkele vraag. Een vraag die beantwoord wordt door een momenteel veelbesproken duo: Boris en JJ. Hun Peepshows spatten de laatste tijd van het beeldscherm af  omdat de twee heren een uitgesproken mening hebben. En vaak zijn ze het niet met elkaar eens. Een ander wereldbeeld heet dat. Hoe gaat deze clash dit keer aflopen als ze het hebben over ‘De Andere Krant’ en de mainstream media.

Is De Andere Krant wel of niet objectief

Het draaide om een handgeschreven brief waarin iemand vroeg wat we vonden van ‘het andere geluid’ omdat Boris het hier vaak over heeft. Bij de brief zaten twee exemplaren van De Andere Krant. Een krant die een tegengeluid wil bieden aan wat zijn de desinformatie van de mainstream media vinden. Of soms zelfs het geluid wat opzettelijk geboycot wordt. JJ kreeg de krant ook mee, las het het weekend, en ging met Boris de discussie aan. En dan gaat het los. Overigens hoeft niemand bang te zijn dat de twee niet meer met elkaar door de deur kunnen gaan. Discussie en gedachtes uitwisselen horen erbij. Dat verrijkt je kennis. Fiks met elkaar…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=F00FC0FEAC0244D1BFED0C5052AFC442&url=https%3A%2F%2Fwww.gamekings.tv%2Fvideos%2Fbrievenmaandag%2Fbrievenmaandag-over-de-andere-krant-4k-resolutie-en-de-hololens%2F&c=8040286433642939178&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen