Bloomberg analist: ‘Bitcoin gaat naar $100.000’


Vooraanstaande commodities analist bij Bloomberg, Mike McGlone, is er nog altijd van overtuigd dat de koers van bitcoin (BTC) vroeg of laat de magische grens van $100.000 zal aantikken. Je hebt zijn verwachting vast en zeker wel eens voorbij zien komen in het bitcoin nieuws. Wanneer dit gebeurt kan hij niet zeggen, maar volgens McGlone is het slechts een kwestie van tijd.

Bitcoin $100.000

De hoopvolle voorspelling deed McGlone in een interview met Kitco News gisteren. Hij stelde dat de volgende grote rally voor de bitcoin koers zal samenvallen met een sterke groei van de adoptie van bitcoin en de vraag naar de cryptocurrency,.

“Bitcoin is voor mij een kwestie van tijd voordat het naar 100.000 dollar gaat. Het belangrijkste feit is dat adoptie en vraag toenemen, tenzij je verwacht dat dat omkeert, wat ik niet denk. Het zal blijven stijgen; het is gewoon een kwestie van tijd,” zei McGlone. 

Hij merkte op dat Bitcoin en cryptocurrencies over het algemeen in het huidige klimaat waarschijnlijk de beste van alle activaklassen zullen worden. Volgens McGlone hebben cryptocurrencies een extra voordeel omdat ze over de snelst groeiende en meest innovatieve technologie…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bloomberg-analist-bitcoin-gaat-naar-100-000/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen