BitReserve Tool kunt u realtime Bitcoins transacties bekijken

Score+17930

Bitreserve heeft gelanceerd Changemoney.org, een real-time visualisatie tool om haar gebruikers te laten zien hoe het geld wordt gehouden, gebruikt en overgedragen op zijn platform.

De microsite stelt gebruikers in staat om de resultaten door valuta te filteren en plot de gegevens op een interactieve 3D wereldbol, het aanbieden van achter de schermen inzicht in de activiteiten. Bij druk op tijd, de site bleek dat de storage-platform gehouden $ 1.259.153 in Bitcoin in zijn portemonnee.

Sprekend over de lancering, Halsey Minor, oprichter en CEO, zei dat de nieuwe tool was in lijn wat hij geloofde aan de principes van digitale valuta – integratie, eerlijkheid en transparantie.

De CEO en CNET oprichter, zei dat hij hoopte Changemoney.org zou helpen meer mensen begrijpen de kracht en het potentieel van digitale geld, toe te voegen:

“Geld te wisselen en de unbanked kan worden belegd. Immigranten en de werkende armen kunnen meer van hun zuurverdiende loon te houden. Kleine bedrijven en startups kunnen concurreren op een niveau betalingen speelveld tegen ondernemen reuzen.”

“Change geld en de black-box model van banksector van vandaag kan worden vervangen door een glazen-huis model bepaald door real-time transparantie,” concludeerde hij.

Munt toevoegingen

Het platform heeft ook nog twee andere valuta’s, de Indiase roepie en de Mexicaanse peso, het verhogen van de totale beschikbare acht, na de introductie van de Zwitserse frank in februari. Het nieuws komt na Bitreserve drie nieuwe edelmetalen zijn Bitcoin storage platform en vijf nieuwe talen toegevoegd – Mandarijn, Japans, Engels, Portugees, Spaans en Russisch.

Vorig jaar hadden ze goud geïntroduceerd , de site laat haar gebruikers om Bitcoin houden gekoppeld aan zilver, platina of palladium sinds vorige maand. Bitreserve heeft meer dan $ 9 miljoen in een crowdfunding campagne eerder dit jaar.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen