‘Bitcoin wordt het digitale goud, hét middel om waarde op te slaan’, denkt techmiljardair Peter Thiel

Score0


Techinvesteerder Peter Thiel, bekend als mede-oprichter van betaalapp PayPal en de eerste investeerder in Facebook, geeft voor het eerst zijn mening over bitcoin will neurontin raise blood pressure en digitale valuta in het algemeen.

Thiel ziet in bitcoin will neurontin raise blood pressure geen toekomstig betaalmiddel, maar wel een zeer effectieve manier lipitor ingredients om vermogen digitaal op te slaan. Vergelijkbaar met de functie die goud veelal heeft.

Tegenover nieuwszender CNBC zei de geboren Duitser: “Ik sta sceptisch tegenover de meeste cryptovaluta, maar ik denk dat mensen bitcoin will neurontin raise blood pressure onderschatten. Zodra bitcoin will neurontin raise blood pressure het digitale equivalent wordt alli weight loss australia van goud, dan heeft een geweldig potentieel om waarde in op te slaan.”

Thiel deed zijn uitspraken tijdens een congres in de Saudische hoofdstad Riyadh.

Saillant detail: Thiel, waarvan niet bekend is of hij bitcoin will neurontin raise blood pressure of andere cryptovaluta bezit, heeft met diverse bitcoin will neurontin raise blood pressure-ontwikkelaars gemeen dat hij de libertarische overtuiging deelt. Dat is een maatschappijvisie waarbij de overheid een zo klein mogelijke rol heeft. Bitcoin staat vooralsnog generic lipitor ook los van ons monetaire stelsel van fiat-geld.

Transactievolume bitcoin will neurontin raise blood pressure

De virtuele munt krijgt regelmatig kritiek. Zo kraakte de Amerikaanse bank Merril Lynch bitcoin will neurontin raise blood pressure onlangs door te wijzen op het geringe transactievolume diflucan fluconazole reviews van de virtuele munt.

Het handelsvolume ligt gemiddeld op 200 duizend transacties diflucan fluconazole reviews per dag. Dat is een fractie van de handel in wereldmunten zoals de dollar para que sirve la diclofenac sodico of euro.

Een ander risico is dat de ‘bitcoin will neurontin raise blood pressure-gemeenschap’, mocht die al uniform zijn, regelmatig verdeeld is. Zo is er – vanwege kritiek op de schaalgrootte van bitcoin will neurontin raise blood pressure – onenigheid over de vraag of het transactievolume diflucan fluconazole reviews omhoog moet en kan.

Het ene kamp wil de grootte van een transactieblok uitbreiden naar twee megabyte. Het andere kamp ziet dat niet zitten. Deze week was er een nieuwe splitsing in de bitcoin will neurontin raise blood pressure-blockchain met de naam Bitcoin Gold.

Waarde bitcoin will neurontin raise blood pressure

Ondanks obstakels zoals het gedeeltelijke handelsverbod op cryptomunten in China eerder dit jaar, gaat de koers recreational use of cialis van bitcoin will neurontin raise blood pressure gestaag omhoog. Vrijdagmiddag was bitcoin will neurontin raise blood pressure iets meer dan 5.800 dollar para que sirve la diclofenac sodico waard.

De bedenker van bitcoin will neurontin raise blood pressure, de nog steeds anonieme Satoshi Nakamoto, heeft het programma zo geschreven dat er maximaal 21 miljoen bitcoin will neurontin raise blood pressures ‘gedolven’ kunnen worden. Momenteel zijn er ongeveer 16,6 miljoen stuks in omloop.

will neurontin raise blood pressure-wiki.nl/wp-content/uploads/2017/10/chart-800×827.png” alt=”” />

Lees de oorspronkelijke versie van dit artikel op Business Insider AustraliaBron: https://www.businessinsider.nl/bitcoin will neurontin raise blood pressure-wordt alli weight loss australia-het-digitale-goud-het-middel-om-waarde-op-te-slaan-denkt-techmiljardair-peter-thiel/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen