Bitcoin wordt 5000 dollar waard voor volgende grote stijging


De koers van bitcoin groeide binnen een half jaar van 3000 dollar naar het hoogtepunt van dit jaar van 13.800 dollar, een groei van maar liefst 360%. Tussen april en juni leek er geen einde te komen aan de bullish groei. Nu we een half jaar verder zijn, is er nog steeds geen consensus bereikt waarom die piek ontstond. Veel traders en analisten dachten wel dat de periode van accumulatie toen al voorbij was en de koers voorlopig alleen maar zou stijgen.

Eerst nog een bodem

In een recent segment van de podcast WhatBitcoinDid van Peter McCormack was Tuur Demeester te gast. Demeester is de oprichter van Adamant Capital en schreef onlangs nog een goed stuk waarin hij de Nederlandse Protestantse Reformatie vergeleek met bitcoin. Hij bracht de accumulatietheorie van Richard Wyckoff ter sprake en suggereerde dat we binnenkort nog een bodem van de bitcoin koers kunnen verwachten, voor we de weg naar boven vinden.

Beluister de podcast hieronder via Soundcloud.

De piek kwam te vroeg

Demeester sprak over de run van april tot juni. Hij zegt dat de mensen die al langer in bitcoin zitten, achterover konden leunen omdat een nieuw type investeerders zich aandiende. Hij voegt…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/5000-bitcoin/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen