Bitcoin wallet Ledger haalt 350 miljoen op, verwacht waardering van 100 miljard dollar – BTC Direct


De Franse hardware wallet fabrikant Ledger, heeft een Series C investeringsronde van 350 miljoen dollar afgesloten. Hierdoor krijgt het bedrijf een waardering van meer dan 1,5 miljard dollar, ofwel 1,23 miljard euro.

Nieuwe en oude investeerders

De investeringsronde werd geleid door 10T Fund, een fonds voor digitale activa opgericht door Dan Tapiero. Tapiero’s fonds van 200 miljoen dollar werd eerder dit jaar opgericht. 10T Fund investeerde samen met bestaande en nieuwe investeerders, waaronder Tekne Capital, Uphold Ventures, Felix Capital, Inherent, Financière Agache (Groupe Arnault) en iAngels Technologies.

Potentie van 100 miljard

‘Het is een waardering van 1,5 miljard USD die we tijdens deze ronde hebben bereikt, maar de realiteit is dat ons echte doel een waardering van 100 miljard dollar is, en de reden waarom we denken dat het een waardering van 100 miljard zal zijn, is omdat de markt echt enorm zal worden, vertelde Pascal Gauthier, CEO van Ledger.

‘Het vergelijken van bitcoin met goud is leuk, maar deze markt zal evenveel waard zijn als de hele wereld op blockchain overgaat. De waarde van de hele wereld wordt getokenized … Ledger is ideaal en…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/ledger-defi/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen