Bitcoin verkrijgen

Score+16144

Er zijn verschillende manieren om aan Bitcoins te komen. Je kunt Bitcoins kopen of als betaalmiddel accepteren maar de meest winstgevende manier is natuurlijk het ‘minen’, zelf virtueel delven naar Bitcoins. Heel simpel samengevat krijg je bij het minen een vergoeding in Bitcoins voor het beschikbaar stellen van je computer. Hoe geavanceerder je computer, hoe hoger de opbrengst kan worden. Hierdoor is het minen met name lucratief als je beschikking hebt over goede hardware.

Zelf thuis minen met je eigen hardware

Voor het minen naar Bitcoins kun je gebruik maken van je eigen hardware thuis. De opbrengsten hiervan zullen vaak echter relatief laag zijn, door de populariteit van het minen zijn er namelijk veel alternatieve manieren die vele malen meer rendement opleveren. Alleen en thuis minen neemt hierdoor sterk af in populariteit maar is desondanks vaak wel de gemakkelijkste manier om in te stappen en kennis te maken met de wereld van Bitcoins. Voor wie klaar is voor de volgende stap is cloudmining een aantrekkelijke optie.

Cloudmining, effectiever minen tegen vaste kosten

Bij cloudmining maak je gebruik van hardware dat door derden beschikbaar gesteld wordt hiervoor. In datacenters staat hiervoor specialistische hardware, geconfigureerd voor het optimaal minen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet langer afhankelijk bent van je eigen hardware en software die ook onderhoud vergt. De kosten en inspanning voor het updaten, uitbreiden en instellen komt namelijk voor rekening van de beheerder van het datacenter. Hierdoor zijn de kosten ook transparant en inzichtelijk waardoor je dus niet meer geconfronteerd kan worden met hoge energierekeningen of onverwachte uitgaven voor nieuwe hardware.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen