Bitcoin SV (BSV) stijgt plotseling met 40%, is dit de reden? » Crypto Insiders


Vanochtend was op Crypto Insiders te lezen dat de altcoin bitcoin SV (BSV) flink in waarde kon stijgen. Op een zeker moment stond altcoin maar liefst 43% in de plus, waarmee het een waarde bereikte van $168,1. De stijging is opvallend en heeft waarschijnlijk te maken met een nieuwe ontwikkeling in een rechtszaak waar Craig Wright onderdeel van is.

Bitcoin SV is een altcoin die afkomstig is van de Bitcoin Cash (BCH) hard fork die in november 2018 plaatsvond. Deze hard fork was het gevolg van een strijd tussen twee kampen binnen de Bitcoin Cash-community die ieder een eigen software-versie wilden implementeren.

Dit conflict zorgde er uiteindelijk voor dat de twee kampen hun eigen weg gingen waarmee Bitcoin ABC, het ene kamp, doorging als Bitcoin Cash, en het andere kamp, Bitcoin SV, van de originele blockchain afsplitste.

De leider van dit Bitcoin SV-kamp is Craig Wright. Hij zit sinds 2018 in een rechtszaak verwikkeld met Ira Kleiman, de broer van David Kleiman, zijn voormalig zakenpartner die overleed in 2013. Samen zouden zij jaren geleden, toen bitcoin nog relatief klein was, miljoenen bitcoins hebben gemined. Na het overlijden van Kleiman wilde zijn broer dat…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/altcoin/bitcoin-sv-bsv-stijgt-plotseling-met-40-is-dit-de-reden/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen