Bitcoin SV (BSV) stijgt meer dan 100% in waarde, heeft Wright 1,1 miljoen bitcoin (BTC)? » Crypto Insiders


Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat bitcoin SV (BSV) de afgelopen dagen, maar in het bijzonder gisteren flink in waarde is gestegen. BSV kon gisteren met meer dan 100% in waarde stijgen en op dat moment was niet precies duidelijk waarom dit gebeurde.

Eerder kon op Crypto Insiders al gelezen worden dat de rechter Wright, de leider van de bitcoin SV-community en naar eigen zeggen de oorspronkelijke ontwikkelaar van bitcoin (BTC), tot 3 februari de tijd gaf om de private keys te overhandigen. Deze private keys zouden Wright naar verluidt toegang geven tot ongeveer 1,1 miljoen bitcoin.

De zaak werd aangespannen door Ira Kleiman, de broer van David Kleiman. Wright en David Kleiman zouden samen het originele Bitcoin-protocol hebben ontwikkeld en vlak na lancering veel bitcoins hebben gemined. Na het overlijden van zijn zakenpartner vindt Ira Kleiman nu dat zijn familie recht heeft op de helft van de 1,1 miljoen bitcoin, ter waarde van meer dan $8 miljard.

Nieuwe ontwikkeling

De recente ontwikkeling die mogelijk een oorzaak is voor de opstijgende bitcoin SV-koers is een kennisgeving van de advocaten van Wright. Zij stellen het volgende in het aan de rechtbank…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/altcoin/bitcoin-sv-bsv-stijgt-meer-dan-100-in-waarde-heeft-wright-1-komma-1-miljoen-bitcoin-btc/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen