Bitcoin stijgt met 6 procent, 9.800 dollar in zicht?


Waarom gebeuren alle leuke dingen als je aan het slapen bent? Afgelopen nacht steeg de koers van bitcoin in een paar uur tijd met bijna zes procent! En ook vandaag blijft bitcoin stijgen. Maar wat kunnen we van komende week verwachten?

Bitcoin flink uitgebroken

Het is nu precies een week geleden dat de bitcoin koers uit het kanaal is gebroken. En dat is een mooi moment om de balans op te maken. Hieronder zie je de koers van de afgelopen maanden tot nu:

Je ziet dat de prijs van bitcoin nu uit het kanaal is bewogen. Maar daarna zakte de koers weer wat in. Bitcoin zocht de bovenkant van het kanaal twee keer op. Dat noem je testen.

Duikt de koers niet meer het kanaal in? Dan kan je van een succesvolle uitbraak spreken. In aanloop van de bitcoin block halving kunnen we weer omhoog kijken.

Gat van bitcoin futures is opgevuld

Naast de test kan de daling van vorige week ook een andere oorzaak hebben. Afgelopen week spraken we over de invloed van bitcoin futures op de prijs van bitcoin. Lees hier het artikel terug.

Bij bitcoin future beurzen zoals CME Group is er sprake van een openkoers en een slotkoers. Dat is anders dan bij bitcoin, waar de handel altijd doorgaat….Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/bitcoin-9800-dollar/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen