Bitcoin miner capitulatie naar verwachting in september afgelopen


Bitcoin (BTC) miners hebben het zwaar te verduren in de huidige marktomstandigheden. De winstgevendheid van hun operaties staat onder druk en dus zien we dat steeds meer miners hun machines uitzetten; een miners capitulatie zoals ze dat noemen. Maar volgens Blockware is er licht aan het einde van de tunnel. Dat stelt het mining-bedrijf in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

‘Bitcoin mining capitulatie duurt al 55 dagen’

In het rapport baseert Blockware zijn verwachtingen op de Bitcoin Hash Ribbon indicator. Deze indicator bestaat uit twee lijnen: een 30-dagen en 60-dagen gemiddelde van de hash rate. Sinds de 30-dagen lijn onder de 60-dagen lijn terecht is gekomen, spreekt Blockware van een miner capitulatie. Oftewel, veel miners zetten hun mining machines uit.

“Het is belangrijk op te merken dat capitulaties van miners bijzonder relevant zijn omdat het laat zien dat een groot aantal machines niet langer hashen [bitcoin minen, red.]. Sinds 7 juni zijn waarschijnlijk andere mining machines van de nieuwe generatie opgestart door zowel publieke als particuliere miners. Er zijn echter genoeg machines van de oude generatie of inefficiënte miners uitgeschakeld dat de hash rate en…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/mining/bitcoin-miner-capitulatie-naar-verwachting-in-september-afgelopen/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen