Bitcoin miljardair legt uit hoe je nu kunt verdienen met Bitcoin


Een goede winterslaap kan volgens hem geen kwaad.

De Chinese Bitcoin- miljardair en een van de grootste directe handelaren van het land, Zhao Dong, gaf een interview op het Chinese ‘Wechat’. Hij besprak daarin zijn visie op de toekomst van de Bitcoin en gaf aan hoe je in deze cryptowinter toch geld kunt verdienen. Hij legde uit dat de interesse voor Bitcoin nu logischerwijze veel lager is dan in 2017, toen de koers op haar hoogste punt stond. Hij gaat ervan uit dat deze mensen pas weer interesse in Bitcoin krijgen op het moment dat de koers weer in de tienduizenden loopt.

Zijn advies is dan ook schokkend eenvoudig; probeer bij te kopen nu de koersen laag staan en hou verder geduldig een winterslaap terwijl je de cryptomunten onaangeroerd laat. Dit geduld zal volgens hem de sleutel zijn om weer grote winsten te maken als de koersen aantrekken. Overigens deed hij zijn uitspraken uiteraard in het Chinees, maar hebben wij de Engelse versie aangehouden.

Ook de hoeveelheid geduld die we moeten hebben is volgens hem wel in te schatten. Hij hoopt in 2019 vooral op een goede cryptowinter. Hiermee bedoelt hij dat we ons niet te veel moeten laten afschrikken door de projecten en cryptomunten die ook dit jaar ongetwijfeld weer zullen verdwijnen. We moeten volgens hem juist investeren in de nieuwe bedrijven en initiatieven die in deze periode ontstaan. Het feit dat zij in deze beermarkt hun nek uitsteken en financiering krijgen toont volgens Dong aan dat investeerders echte toegevoegde waarde zien, terwijl het volgens hem door de slechte markt goedkoop investeren is.

2020 ziet Dong dan als de cryptolente, waarin de markt weer echt gaat herstellen en zich klaarmaakt voor de cryptozomer die volgens hem in 2021 zal beginnen. Hij voorspelde al eerder op Weibo een koers van $ 50.000 voor de Bitcoin (BTC) in 2021. Of er daarna weer een cryptoherfst volgt en wanneer deze zou moeten beginnen liet hij in het midden.

Volgens hem is geduld de enige eigenschap die Bitcoin-bezitters nu moeten hebben om straks weer grote winsten te maken. We zijn benieuwd.Bron: http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=EEFA48A4BE4F447E8BA3D06046D7A9D2&url=https%3A%2F%2Fwww.apparata.nl%2Fnieuws%2Fbitcoin-miljardair-legt-uit-hoe-je-nu-kunt-verdienen-met-bitcoin-30048&c=15095029252015430300&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen