Bitcoin koers op weg naar de 12.000 euro? Prijs valt uit driehoek


De afgelopen week gedraagt de bitcoin koers zich zo wispelturig als het weer. Soms is er een lekker zonnetje, om vervolgens met bakken uit de hemel te komen. Ondanks die wisselvallige pieken en dalen blijft de koers wel rond een stabiel gemiddelde van 10.300 euro bewegen. Vroeg of laat komt daar hoe dan ook verandering in. Hoog tijd dus, voor een kakelverse bitcoin koersanalyse.

Continuation pattern van afgelopen week

In de analyse van afgelopen vrijdag spraken we al over onderstaande grafiek, waarin iedere candle 1 uur vertegenwoordigd. De bitcoin koers moest destijds uitbreken door een symmetrische driehoek, een continuation pattern. En zoals altijd kan dat twee kanten op, opwaarts of neerwaarts. Waarschijnlijk zie je het al: helaas kwam de koers terecht in het bearish scenario, hij brak neerwaarts uit die driehoek uit. De prijs vond de afgelopen dagen uiteindelijk support in de zone van 10.000 euro (in de afbeelding is deze groen weergegeven). 

Bitcoin koers korte termijn: komt er een bull flag?

Wat betekent dit voor de waarde van bitcoin in de nabije toekomst? Om een antwoord op die vraag te vinden moeten we eerst iets uitzoomen naar het grotere geheel. In…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/bitcoin-koers-analyse-week-33/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen