Bitcoin koers herstelt na nepnieuws, markt kleurt weer groen, solana, polkadot en safemoon in de plus » Crypto Insiders


De cryptocurrency markt werd gisteren verast toen de koersen plotseling uitbraken. Bitcoin (BTC) schoot even hard omhoog, maar vooral litecoin (LTC) nam het voortouw en steeg met maar liefst 34% in een kwartier. Dat had echter te maken met nepnieuws, persbureau Reuters publiceerde dat Walmart LTC betalingen accepteerde, maar daar was helemaal niets van waar.

Vervolgens kelderde de koersen weer net zo hard omlaag en zakten zelfs onder het niveau van voor het nieuws. Toch konden de meeste crypto gelukkig vrij snel herstellen en veel koersen staan inmidddels zelfs iets in de plus. De totale marktkapitalisatie steeg van $2,10 biljoen even naar $2,24 biljoen en vervolgens terug naar $2,06 biljoen. Vanochtend komt deze op $2,16 biljoen uit.

Ondanks het herstel van de koersen, zorgen dit soort voorvallen er wel voor dat de markt weer iets wantrouwiger wordt. Mensen vrezen voor marktmanipulatie en dan maakt ze wellicht iets terughoudender. Wellicht dat de aankondiging van MicroStrategy wat evenwicht bracht.Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-koers-herstelt-na-nepnieuws-markt-kleurt-weer-groen-solana-polkadot-en-safemoon-in-de-plus/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen