Bitcoin koers analyse: Op naar de hoogste prijs ooit of eerst terug naar 7.200 euro? – BTC Direct


Het lijkt nu stilte voor de storm voor bitcoin. De koers lijkt niet veel te bewegen, afgezien van de daling van gisteren. Maar schijn bedriegt, vaak volgt er na zo’n periode van stabiliteit een grote koersbeweging. Gaat bitcoin op korte termijn stijgen of dalen? In deze analyse onderzoeken we twee scenario’s.

We gaan stijgen: bullish pennant zorgt voor enorme uitbraak

Laten we maar beginnen met het positieve scenario! Een mogelijkheid is dat de koers van bitcoin zich al maanden beweegt in een bullish pennant. En dat kan ervoor zorgen dat bitcoin binnenkort een enorme beweging omhoog gaat maken.

Je kijkt naar de bitcoin koers in euro op dagniveau, van juli 2017 tot en met nu:

Een bullish pennant heeft de vorm van een vlag. Eerst maakt de koers een flinke beweging omhoog, dat is de mast van de vlag. Daarna beweegt de koers zich tussen twee trendlijnen in. De formatie lijkt op die manier een beetje op een vlag. Uiteindelijk breekt de koers aan de bovenkant uit de vlag en maakt de koers een grote beweging omhoog.

De stijging die vervolgens komt is volgens het boekje even groot als de mast van de vlag. Maar vanaf waar je de mast tekent is arbitrair. Begin je met…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/bitcoin-koers-analyse-week-38/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen