Bitcoin kent veel winnende investeerders, andere cryptomunten meer…


Als we de resultaten van de Bitcoin bekijken zien we dat men flink profiteert van de koersstijgingen van de afgelopen periode. De vraag is natuurlijk hoeveel procent van de beleggers winst heeft. Dat blijkt een behoorlijk percentage te zijn. Toch zijn er cryptomunten die beter presteren. Sterker nog, sommige munten stijgen zo hard dat werkelijk iedere belegger winst heeft. Wij zetten de cijfers op een rij.

Als je investeert kun je winst maken (in the money), verliezen (out the money) of gelijk spelen (break even). Het is interessant om te zien hoeveel beleggers in Bitcoin bij de huidige koers op winst staan. Wanneer we die percentages vergelijken met andere cryptomunten zien we dat andere cryptomunten nog meer winnende beleggers kennen. Sterker nog, één van de grootste cryptomunten kent op dit moment alleen maar winnaars en daar schuilt ook een gevaar in. Wij maken een overzicht en leggen uit.

Zoveel beleggers in Bitcoin winnen nu

Als we naar de belangrijkste cryptomunt kijken zien we dat op dit moment, bij een koers van $ 11.577,53 een groot deel van de investeerders in Bitcoin winst maakt. We bekijken hierbij alle Bitcoins die ooit zijn…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=98804651C80D4CDD942BC9028B421952&url=https%3A%2F%2Fwww.want.nl%2Fbitcoin-kent-veel-winnende-investeerders-andere-cryptomunten-meer%2F&c=3945927533513392102&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen