Bitcoin kan stijgen naar 332.000 euro in december 2021, aldus verwachting analist – BTC Direct


Willy Woo is één van de meest gerespecteerde analisten in de bitcoinwereld. Hij kijkt voornamelijk naar wat er allemaal gebeurt op de blockchain: Worden er veel transacties gedaan? Zijn het vooral whales of kleine spelers? Neem het aantal walletadressen toe of af? Aan de hand van al deze data durft hij vooruit te blikken en zijn prijsverwachting te delen.

De analist was te gast bij SALT Talks. Hij werd geïnterviewd door Brett Messing in de 208e aflevering en ze spraken voornamelijk over koersverwachtingen.

Bitcoin kopen en bewaren

Woo ziet veel nieuwe activiteit op de blockchain van bitcoin.

‘We zien een nettostroom van munten van deelnemers die traditioneel min of meer speculeren of op korte termijn kopen en dan verkopen. Misschien zijn het handelaren die in en uit altcoins stappen. Maar in wezen kopen deze nieuwe mensen bitcoin en bewaren ze deze. Dat is een zeer grote drijfveer geweest voor deze bullmarkt, dat er veel is gekocht.’

Dat lijkt nogal evident, dat kopers verantwoordelijk zijn voor een bullmarkt. Hij duikt nog iets verder de diepte in. Want wie zijn deze kopers?

‘Veel van de gesprekken gingen over institutionele beleggers. Dat is waar….Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/december-2021-btc-woo/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen