Bitcoin in nieuwe South Park aflevering, maximalisten niet blij! » Crypto Insiders


Zodra Bitcoin (BTC) in een aflevering van South Park voorkomt, weet je dat de adoptie van de cryptocurrency hard aan het toenemen is! De cryptocurrency kreeg een kleine rol in de recente aflevering “Post actos de comercio y clasificacion COVID.”

“Bitcoin ONLY”

De aflevering speelt zich 40 jaar in de toekomst af in een wereld na COVID. Volgens South Park zal de wereld tegen lexapro generic or brand die tijd enkel antabuse wiki bitcoin en een aantal geselecteerde cryptocurrencies accepteren voor het doen van transacties. Het is uiteraard actos de comercio y clasificacion aannemelijk dat de makers van het programma niet een serieuze voorspelling proberen te doen.

Desalniettemin krijgt bitcoin een rol. Zodra een van de personages Stan Marsh naar het motel “Super 12 Motel Plus” starlix 120 mg filmtabletten gaat om een kamer elavil sleep medicine te boeken, is bij de kassa het bordje “Bitcoin ONLY” te zien. De receptionist vertelt Marsh:

Nu accepteren we natuurlijk alleen bitcoin en andere cryptovaluta, want, weet je, het is de TOEKOMST, cheapest metformin online we hebben cheapest metformin online allemaal besloten dat gecentraliseerd bankieren is opgetuigd, dus we vertrouwen meer op ‘fly by night’ Ponzi-schema’s.Lees verder op:

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen