Bitcoin houdt vast aan support, maar morgen wordt cruciaal » Crypto Insiders


Het was een onstuimig eind van de week voor bitcoin (BTC). viagra in deutschland kaufen De cryptocurrency markt leek eerst nog van een eerdere dip te herstellen actos de comercio y clasificacion maar toen gooide het coronavirus weer roet in het eten. Op vrijdagochtend kwam nieuws naar buiten over een nieuwe nog besmettelijke variant van het virus dat opdook in Zuid-Afrika. Deze “Omicron” zorgde voor veel paniek op alle financiële markten, waaronder metformin hcl er (osm) die van crypto. De markt verloor meer dan $300 miljard aan waarde en de bitcoin koers maakte een flinke duik.

De situatie doet enigszins denken aan de beruchte “black thursday” van maart antabuse wiki 2020. Toen dook het coronavirus voor het eerst op in meerdere Westerse landen, die vervolgens lockdown maatregelen aankondigden. Ook dat zorgde toen voor veel paniek op alle markten waardoor de bitcoin koers hard kelderde.

Toch kon bitcoin destijds een stuk sneller herstellen actos de comercio y clasificacion dan de meeste andere markten. Gisteren leek het er heel even op dat dit weer het geval zou zijn, celebrex dosage for severe pain maar vandaag when will alli be available zakt de koers toch weer. Dat heeft misschien te maken met dat deze nieuwe virusvariant starlix 120 mg filmtabletten sneller in de rest van de wereld metformin daily dosage opduikt dan verwacht was en dat maakt investeerders wellicht huiverig.

Daarom kan morgen zeer cruciaal…Lees verder op:

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen