Bitcoin Exchange Operator bespreekt zaken met VS Aanklagers

Score+7818

Recente gerechtelijke documenten blijkt dat een van de exploitanten van Bitcoin uitwisseling Coin.mx is betrokken bij besprekingen over een mogelijke pleidooi deal met de Amerikaanse aanklagers.

Assistant US Attorney Eun Young Choi vroeg de US District Court voor het Southern District van New York vorige week voor een 30-daagse voortbestaan ??”om deel te nemen in de verdere besprekingen met de raad over de dispositie van de zaak” met verdachte Anthony Murgio verlenen.

Murgio was een van de twee Coin.mx medewerkers gearresteerd eerder deze zomer en later beschuldigd van het witwassen van geld en de exploitatie van een illegale geld diensten bedrijf uit Florida.

De rechtbank het voortbestaan, die zal worden van kracht tot 9 oktober toegekend.

Volgens Bloomberg, is Murgio ook verdacht van betrokkenheid bij een cyberaanval op JPMorgan Chase vorig jaar dat resulteerde in het verlies van persoonlijke gegevens van tientallen miljoenen van de rekeningen van de klant.

Hof documenten blijkt dat Murgio samenwerkt tijdens deze besprekingen, die kunnen leiden tot een pleidooi koopje. Murgio werd uitgebracht op $ 100.000 borgtocht vorige maand.

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen