Bitcoin en ethereum stijgen, cardano blijft achter, solana zakt iets en deze DeFi tokens stijgen het hardst » Crypto Insiders


De cryptocurrency markt werd even volatiel na het nepnieuws omtrent litecoin (LTC), maar de rust lijk weer terug te zijn gekeerd. Alhoewel een paar crypto koersen vandaag omlaag corrigeren, lijkt voornamelijk weer in een opwaartse trend terecht te komen. De meeste koersen kleuren groen en sommige altcoins zijn flink gestegen. De totale marktkapitalisatie is in de afgelopen 24 uur van $2,15 naar $2,22 biljoen gegroeid.

Bitcoin

Bitcoin (BTC) zit, sinds de koers op maandagavond $44.000 aantikte, weer in een opwaartse trend. Bitcoin kwam afgelopen nacht bij $47.450 uit, een stijging van 7,8% in anderhalve dag en het hoogst sinds de crash van 7 september, de dag dat El Salvador de bitcoin wet invoerde. Bitcoin komt nu weer boven de 200-dagen moving average uit.

Daarmee lijkt de bitcoin koers toch langzamerhand uit het huidige bereik te klimmen, echter lag er voor nu nog te veel weerstand rond deze piek. Bitcoin corrigeerde vanochtend terug naar $47.000 en zakte even naar $46.900. Op het moment van schrijven begint de koers weer te stijgen, maar of bitcoin er nu wel doorheen kan breken is maar de vraag. Het volume is afgelopen nacht behoorlijk afgenomen.

Mocht het toch lukken, dan…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-en-ethereum-stijgen-cardano-blijft-achter-solana-zakt-iets-en-deze-defi-tokens-stijgen-het-hardst/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen