Bitcoin en ethereum stabiliseren na flinke dip, cardano houdt stand, deze crypto stijgen en dalen het hardst » Crypto Insiders


Gisteren zorgde nieuws over een aangescherpt verbod in China er weer voor dat de cryptocorrency markt een behoorlijke klap kreeg. Het was alweer de derde klap voor de koersen deze maand en de zoveelste uit China in de afgelopen jaren.

Toch lijkt het erop dat China harder dan ooit wil optreden tegen crypto en dat leidt er wellicht toe dat een grote groep handelaren voortaan buitengesloten zal zijn. Het nieuws creëerde gisteren even veel angst op de markt en de koersen kelderden even hard omlaag.

Desondanks houden de koersen wellicht beter stand dan verwacht van zulk nieuws en lijkt de markt de fear, uncertainty & doubt (FUD) alweer van zich af te schudden. De totale marktkapitalisatie zakte gisteren naar $1,90 biljoen, herstelde in de nacht naar $2,01 biljoen en slingert vanochtend rond $1,98 biljoen.

Bitcoin

Bitcoin (BTC) leek gisterenochtend nog op het punt te staan om $45.000 te heroveren, maar toen kwam het nieuws naar buiten en kelderde de koers helemaal naar $41.000, een verlies van bijna 9%. Dat is overigens een minder diepe dip dan de koers al eerder deze week maakte. Desondanks werd het herstel van de afgelopen dagen hierdoor uitgewist en blijft bitcoin voor nu in een…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-en-ethereum-stabiliseren-na-flinke-dip-cardano-houdt-stand-deze-crypto-stijgen-en-dalen-het-hardst/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen