Bitcoin en Binance | IEX.nl


Wat hard stijgt, kan ook hard corrigeren. In de afgelopen jaren hebben we al kunnen zien dat bitcoin na iedere forse stijging ook flink wat terrein kan prijsgeven en ook de afgelopen dagen staat de munt weer onder druk. De schade lijkt vooralsnog beperkt, maar het risico op een grotere daling blijft zeker aanwezig.

Bitcoin wist vorige week nog opwaarts uit een consolidatiefase te breken en daarmee ruimschoots het koersdoel van $50.000 voorbij te lopen. De afgelopen dagen is er echter wat angst in de markt geslopen dat grote investeerders een deel van hun posities zouden gaan verkopen. Dat heeft ervoor gezorgd dat veel speculanten wat risico van tafel hebben gehaald.

Correctie binnen stijgende trend

De huidige correctie vindt, zoals op de bovenstaande grafiek is te zien, plaats binnen de stijgende trend van de afgelopen maanden. De koers kan de komende periode nog wat verder corrigeren naar de onderkant van de stijgende trend die momenteel rond de $40.000 ligt.

Rond dit niveau komt de koers ook de eerste horizontale steun tegen, die wordt gevormd door de koerstop van begin dit jaar. Pas wanneer de koers onder dit niveau zakt, moeten we rekening houden met een langere periode…Lees verder op:
https://www.iex.nl/Crypto/511895/Bitcoin-en-Binance.aspx

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen