Bitcoin daalt weer met 10%, slechtste reeks sinds 2014 – BTC Direct


Bitcoin is de afgelopen 24 uur met 10% gedaald en is op het moment van schrijven minder waard dan 27.000 euro. Dit markeert de zesde opeenvolgende rode week voor de koers, en dat is sinds 2014 niet meer gebeurd. Het sentiment is bearish, maar voor sommige investeerders is dit juist de dip waar ze op aan het wachten waren.

Bitcoin blijft maar tuimelen

Hieronder de bitcoin koers van de afgelopen dertig dagen. Vooral de laatste anderhalve week heeft veel overeenkomsten met de negen kringen van de hel, zoals beschreven in De goddelijke komedie. Of zoals de hoofdpersoon opmerkt voor het betreden van de hel: Laat varen alle hoop, gij die hier binnentreedt.

Bitcoin de afgelopen 30 dagen

Bitcoin is de belangrijkste cryptocurrency op de markt, en heeft enorme invloed op de koersen van andere cryptocurrency’s. Beweegt bitcoin? Dan kan je er van uit gaan dat vrijwel alle andere coins ook volatiel gedrag vertonen.

Wat als 2014 weer gebeurt?

Dit is dan ook precies de reden waarom het zo verontrustend is dat bitcoin zijn zesde opeenvolgende rode week heeft. De laatste keer dat dit gebeurde, was acht jaar geleden in 2014. Wat kan een acht jaar oude trend…Lees verder op:
https://nieuws.btcdirect.eu/bitcoin-10procent/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen