Bitcoin & cryptobeurs Coinbase krijgt e-money licentie in Ierland


Coinbase, een van de meest toonaangevende cryptobeurzen, heeft een e-money licentie verkregen om zijn activiteiten uit te breiden naar Ierland.

Zeeshan Feroz, CEO van Coinbase (VK) maakte dit nieuws bekend. Het is een van de weinige bedrijven uit Ierland die deze licentie in ontvangst mag nemen. De licentie is uitgegeven door de Central Bank of Ireland.

Europa

Verder liet Feroz ook weten dat Europa een enorme kans biedt voor Coinbase. Deze mijlpaal is een nieuwe positieve stap voor hen in deze regio. De goedkeuring van de Central Bank of Ireland stelt de beurs in staat om de Ierse activiteiten uit te breiden en een beter product aan klanten te leveren, voegde de CEO toe.

Dankzij de goedkeuring van de Central Bank of Ireland kunnen we onze Ierse activiteiten uitbreiden en een beter product leveren aan klanten in enkele van onze snelstgroeiende markten. Het stelt ons ook in staat om paspoorten voor onze klanten in de EU en EER te beveiligen.

CEO van Coinbase, Zeeshan Fero

Coinbase

Op dit moment heeft Coinbase meer dan 30 miljoen gebruikers. De beurs werd vorig jaar geschat op een waarde van $8 miljard. Uit onderzoek is gebleken dat Coinbase één van de schoonste…Lees verder op:
https://bitcoinmagazine.nl/2019/10/bitcoin-crypto-beurs-coinbase-krijgt-e-money-licentie-in-ierland/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen