Bitcoin bull run komt waarschijnlijk niet direct na de halving, aldus CEO van Bitmain » Crypto Insiders


In een recent interview bespreekt medeoprichter van Bitmain, Jihan Wu, een paar voorspellingen over de toekomst van Bitcoin, de halving van bitcoin, mining en de crypto-economie. Ondanks de uitbraak van het coronavirus en het effect ervan op de wereldeconomie, is Wu optimistisch en gelooft hij dat het monetaire beleid van de moderne centrale banken dat de wereld niet ten goede komt, alleen maar de waarde van de cryptocurrencies zal verhogen.

De topman van Bitmain, een van de grootste fabrikanten van ASIC-miners ter wereld, is van mening dat cryptocurrencies veelbelovend zijn te midden van de huidige economische storm. Hij laat zich dan ook positief uit over de toekomst van digitale valuta’s zoals bitcoin (BTC). Wu gaf verder aan dat de recente reddingsoperaties en stimuleringsinjecties van centrale organisaties digitale valuta’s waardevoller zouden kunnen maken.

“Naarmate de marktkapitalisatie van bitcoin toeneemt, neemt de volatiliteit af en wordt deze stabieler”, aldus Wu. “Dat betekent dat we mogelijk geen abrupte prijsstijgingen zullen zien. Het maakt niet uit hoe hoog bitcoin gaat, op een dag zal de crypto een top bereiken. Voordat het zijn top bereikt zullen…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin-bull-run-komt-waarschijnlijk-niet-direct-na-de-halving-aldus-ceo-van-bitmain/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen