Bitcoin (BTC) stuitert omhoog en bereikt nieuwe yearly high, ethereum (ETH) en tezos (XTZ) dik in de plus » Crypto Insiders


Het is weer een groene dag in crypto-land! Zo kon bitcoin (BTC) na een korte dip weer boven de $10.000 stijgen, en staan de altcoins in de top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie dik in de plus. In dit artikel geven we een overzicht van de huidige stand van zaken op de crypto-markt.

Te beginnen met de top 5; ethereum (ETH) kon de afgelopen 24 uur flink stijgen, blijkt uit gegevens van CoinMarketCap. ETH staat 13,6% in de plus en stijgt daardoor naar een waarde van $250,30. Ripple’s XRP (XRP) kon ook stijgen, al was het iets minder spectaculair. Desalniettemin staat XRP op dit moment 5,9% in de plus waarmee het nu $0,2866 waard is.

Bitcoin cash (BCH) ziet een vergelijkbare stijging en staat 6,1% in de plus. BCH komt daarmee op een waarde van $473 te staan. Bitcoin SV (BSV) volgt zijn rivaal nog altijd op de voet. BSV stijgt naar een waarde van $368 na een stijging van 4%. Ethereum is met zijn stijging van 13,6% overigens niet de grootste stijger van de top 10, dat is namelijk tezos (XTZ). De nu nummer 10 kon 24,2% in waarde stijgen en is nu $3,26 waard.

De crypto-markt kon dankzij de mooie stijgingen de afgelopen 24 uur in zijn geheel flink in waarde stijgen….Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-btc-stuitert-omhoog-en-bereikt-nieuwe-yearly-high-ethereum-eth-en-tezos-xtz-dik-in-de-plus/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen