Bitcoin (BTC) koers herstel blijft uit, welke prijs is belangrijk om in de gaten te houden? » Crypto Insiders


De bitcoin (BTC) koers is de afgelopen 24 uur toch weer verder naar beneden afgebogen. Een herstel boven de 50-Moving Average (MA) op de uurlijkse grafiek en de middellijn van de Bollinger Bands op de 4-uurs grafiek bleef uit en dus is bitcoin verder terug gezakt. Ook de altcoins tonen rode cijfers met dalingen van vooral 10% of meer.

Bitcoin (BTC) kan 50-MA niet breken

Exact 24 uur geleden testte bitcoin de 50-uurs MA bij $48.700. Dit bleek de eerste van een reeks testen te zijn. Het afgelopen etmaal werd deze 50-MA tot vijf keer getest maar een uitbraak bleef uit. Dit is tevens waar de middellijn van de Bollinger Bands zich op dat moment bevond.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $43.633 op cryptocurrency exchange Coinbase. Bitcoin is hiermee meer dan 10% in waarde gezakt gedurende de afgelopen 24 uur. Op dit moment test bitcoin de 200-MA op de 4-uurs grafiek, de volgende belangrijke prijszone die nu support zou kunnen bieden.

Hieronder ligt een zeer belangrijke prijszone. Bij ongeveer $41.000 vormde bitcoin begin 2021 een lokale top. Bovendien bevindt de 50-dagen MA zich op dit moment bij $41.000. Kortom, een belangrijke prijs om in de gaten te…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-btc-koers-herstel-blijft-uit-welke-prijs-is-belangrijk-om-in-de-gaten-te-houden/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen