Bitcoin (BTC) koers daalt en komt aan bij support, trekt cardano (ADA) en ethereum (ETH) mee » Crypto Insiders


Na de uitbraak van de bitcoin (BTC) koers gisteren was het afwachten tot hoever we zouden doorschieten voordat we weer een pullback zouden krijgen. Het antwoord op die vraag kwam uiteindelijk gisteravond. Bitcoin is namelijk weer iets in waarde gezakt en de koers bereikte vanochtend vroeg een mogelijke support-zone.

Bitcoin (BTC) daalt na uitbraak, komen de bulls even op adem of zakken we verder?

De bitcoin koers brak gisteren eindelijk door de $35.000, een weerstandsniveau waar bitcoin de afgelopen dagen flink mee heeft gestoeid. De bulls wisten de koers omhoog te drukken tot een high van $36.500. Daar hield het echter voor nu even op.

BTC zakte vanuit daar namelijk afgelopen nacht weer terug om vanochtend bij de $35.000 aan te komen. Deze eerder gebroken weerstand zou nu als support moeten fungeren. De komende uren zal het dus belangrijk zijn om goed in de gaten te houden wat bitcoin hier gaat doen. Vooralsnog lijkt de koers precies op de middellijn van de Bollinger Bands op de 4-uurs grafiek steun te vinden. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $35.161 op crypto exchange Coinbase.

Dat bitcoin weer wat in waarde is gezakt, is gezien het totaalplaatje…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-btc-koers-daalt-en-komt-aan-bij-support-trekt-cardano-ada-en-ethereum-eth-mee/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen