Bitcoin (BTC) is waarschijnlijk minder volatiel dan Apple en Tesla, zegt Binance CEO Chanpeng Zhao » Crypto Insiders


Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, zegt dat de koers van bitcoin (BTC) waarschijnlijk minder volatiel is dan die van aandelen van bedrijven met een vergelijkbare marktkapitalisatie zoals Apple en Tesla. Dat zegt de CEO in een interview met Bloomberg TV op 3 mei:

Bitcoin staat berucht om zijn volatiliteit. Volgens CZ komt dat voornamelijk door kuddementaliteit, investeerders die alleen de rage volgen, maar niet veel geven om het onderliggende product. Hij zegt dat dit niet uniek is aan de cryptocurrency wereld:

“Er zijn altijd jongens die het fundamentele onderzoek doen en de onderliggende details begrijpen. Sommige mensen begrijpen Binance Coin (BNB) beter dan ik. En dan zijn er mensen die gewoon andere mensen volgen, gewoon de kudde volgen. Er is altijd een groter aantal mensen met de kuddementaliteit…Lees verder op:
http://www.bing.com/news/apiclick.aspx?ref=FexRss&aid=&tid=61AAD01DFC1040289FB56E6858C3A837&url=https%3A%2F%2Fwww.crypto-insiders.nl%2Fnieuws%2Fbitcoin%2Fbitcoin-btc-is-waarschijnlijk-minder-volatiel-dan-apple-en-tesla-zegt-binance-ceo-chanpeng-zhao%2F&c=9521443319979205357&mkt=nl-nl

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen