“Bitcoin (BTC) gaat om de technologie, niet de asset. Als Goldman Sachs van bitcoin houdt, doen we iets verkeerd” » Crypto Insiders


Cryptocurrencies en voornamelijk bitcoin (BTC) werden onlangs uitgebreid besproken tijdens de Messari Mainnet conferentie. Volgens Neha Narula, hoofd van het Digital Currency Initiative van de Massachusetts Institute of Technology (MIT), gaat bitcoin vooral om de technologie en niet zozeer om de activaklasse.

Mensen praten vaak over bitcoin als activaklasse. Maar we moeten er ook over praten als een technologie. Dat is wat bitcoin oorspronkelijk was, wat het altijd zal zijn en waar bitcoin als activaklasse van afhangt.

De meeste altcoins worden ontwikkeld met een focus op de uitbreiding van de functionaliteiten en van on-chain data. Daarentegen proberen bitcoin-ontwikkelaars juist het netwerk te minimaliseren, complexiteit is namelijk de vijand van beveiliging.

We bouwen bitcoin zodat het nog eeuwen zal bestaan en je wilt niet constant de basislaag herbouwen.

Aldus Narula. Later dit jaar wordt Schnorr/Taproot geïntroduceerd, een upgrade die de beveiliging moet verbeteren en wellicht de schaalbaarheid. Bitcoin staat bekend voor zijn langzame revisies, omdat de focus ligt op het behouden van de achterliggende blockchain-technologie.

Dat is niet wat de financiële…Lees verder op:
https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-btc-gaat-om-de-technologie-niet-de-asset-als-goldman-sachs-van-bitcoin-houdt-doen-we-iets-verkeerd/

Register New Account
Wachtwoord opnieuw instellen